Co-Creatie Diner

Betrek je klanten ontwikkel oplossingen en versterk je band

In het Co-Creatie Diner betrek je klanten en ontwikkel je oplossingen die jullie beide beter maken en versterk je de band tussen jou en je klanten.

Dieper dan een willekeurig relatie-event. Betrek je klanten echt.

In een CoCreatie Diner spreek je, onder onze begeleiding, in een informele setting over boeiende en actuele onderwerpen die alle gasten aangaan. Elke gast aan tafel wordt er zelf beter van en verlaat het diner met nieuwe ideeën, inzichten en oplossingen. Deze **that’s in it for you** maakt dat gasten sneller ja zeggen en ook vanuit betrokkenheid participeren. Het CoCreatie Diner gaat daardoor veel dieper dan een willekeurig relatie-event, want het is een avond hard – samen – werken. Het ultieme antwoord op de vraag Hoe betrek je klanten?

Antwoorden van klanten op jouw belangrijke vragen

Jij geeft bij ons aan wat je met je CoCreatie Diner wilt bereiken. Wil je antwoorden van klanten op voor jouw belangrijke vragen? Of wil met hen kijken hoe je hen nog beter kunt servicen met waardevolle en relevante oplossingen? Betrek je klanten en ontwikkel oplossingen! Wij bereiden het diner inhoudelijk voor. Wij hebben daarvoor de ultieme locatie, maar net zo gemakkelijk gaan we voor jou op zoek naar de voor jou meest geschikte locatie. Daarna briefen we die locatie briefen op de ultieme hospitality beleving en we bereiden het gesprek aan tafel inhoudelijk voor.

Tijdens het diner kun jij je, als host van het diner, volledig focussen op jouw gasten en op de inhoudelijke interactie. Wij zorgen voor de coördinatie, gespreksonderwerpen en werken richting output van het diner.


Meer weten? Laat ons contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.