Challenges, pains & gains... Wat is jouw toegevoegde waarde? Wat jouw salesteam moet doen als voorbereiding op de volgende recessie Technologische trends die ertoe doen in sales Waarom het individu niet langer telt in een salesteam Wat Top verkoopteams gemeen hebben

Wij helpen je om beter en succesvoller te worden in sales. Alles wat we doen is gericht op de sales van morgen, future proof, rekening houdend met actuele ontwikkelingen in de markt.

De juiste mensen, processen en systemen

Succes in sales vraagt om een ultieme kennis van en verbinding met je klant, het hebben van een heldere propositie en om de juiste mensen, processen en systemen. Wie zitten er straks wel of niet in het salesteam? Hoe effectief zijn ze? In hun data analyses en voorspellingen? In hun aandacht?

Co-creatie en verbinding

Wij geloven in co-creatie en verbinding als basis voor sales. Daarnaast in het alleen maar focussen op de echt relevante klanten. Wie zijn substantieel en interessant? Bij wie los je daadwerkelijk iets op? 

Lees hier het succesverhaal van Asito.

LEDW Sales Klantmanagement Review

SALES REVIEW

Gedegen onderzoek van de opgave waarvoor je staat. Hoe zijn je resultaten in omzet en klanttevredenheid? Onze tools geven je inzicht in jouw reputatie in de markt. Hoe tevreden zijn je klanten en medewerkers? Hoe doe je het ten opzichte van je concurrenten? Welke positie heb je in de markt?

Hoe voorspel je het verloop in jouw salesteam?

We vinden de factoren die voor jou echt het verschil maken om loyaliteit en actieve referentie onder je klanten te verhogen.

“Vind de juiste statistieken voor jouw salesteam”

SALES DESIGN

Samen definiëren we een onderscheidende en betekenisvolle klantbeleving voor jouw bedrijf. De klantbeleving die bijdraagt aan een sterke merkpositionering en aan een fundament voor elk klantcontact.

Laat je team niet los zonder een strategie

LEDW Sales Klantmanagement Design
LEDW Sales Klantmanagement Development

SALES DEVELOPMENT

WORKSHOPS, TRAINING, COACHING

Ontwikkelen van het team en de talenten daarbinnen. Doel is om gemotiveerde medewerkers zover te brengen dat ze de klantbeleving waarmaken met de juiste skills, producten, processen, systemen en techniek. We werken op verschillende organisatieniveaus zodat iedereen aligned is om de klantbeleving te borgen in jouw bedrijf.

Wat Top verkoopteams gemeen hebben

© Copyright - Laszlo en de Witte - KvK 61901423 – ING NL 15 INGB 0006 7140 90 – BTW NL854539669B01