co-creatie-diner

In een CoCreatie Diner betrek je jouw klanten

In het CoCreatie Diner betrek je jouw klanten in het realiseren van oplossingen die jullie beide beter maken. Het versterkt de band tussen jou en je klanten.

In een CoCreatie Diner spreek je, onder onze begeleiding, in een informele setting over boeiende en actuele onderwerpen die alle gasten aangaan. Elke gast aan tafel wordt er zelf beter van en verlaat het diner met nieuwe ideeën, inzichten en oplossingen. Deze **that’s in it for you** maakt dat gasten sneller ja zeggen en ook vanuit betrokkenheid participeren. Het CoCreatie Diner gaat daardoor veel dieper dan een willekeurig relatie-event, want het is een avond hard – samen – werken.

CoCreatie Diner hoe werkt het?

Hoe werkt het? Jij geeft bij ons aan wat je met je CoCreatie Diner wilt bereiken. Wil je antwoorden van klanten op voor jouw belangrijke vragen? Of wil met hen kijken hoe je hen nog beter kunt servicen met waardevolle en relevante oplossingen? Wij bereiden het diner inhoudelijk voor. Dat betekent dat we met en voor jou op zoek gaan naar de meest geschikte locatie, dat wij de locatie briefen op de ultieme hospitality beleving en dat wij het gesprek aan tafel inhoudelijk voorbereiden.

Tijdens het diner kun jij je, als host van het diner, volledig focussen op jouw gasten en op de inhoudelijke interactie. Wij zorgen voor de coördinatie, gespreksonderwerpen en werken richting output van het diner.


Meer weten? Laat ons contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.