HOE WE WERKEN

EINDRESULTAAT

Als we met elkaar aan de slag gaan, bepalen we eerst waartoe onze samenwerking moet leiden? Wat is jouw vraagstuk? Wat zie je als eindresultaat? Wat moeten we bereiken?

OPHELDEREN

Met het doel en eindresultaat voor ogen, onderzoeken we eerst uitgebreid de actuele situatie. Wat is het vertrekpunt en wat is de actuele situatie? Wat zeggen de feiten en wat zeggen de mensen? Praktisch wil dat zeggen dat we kijken naar resultaten, output, werkprocessen en gesprekken voeren met mensen in de organisatie (teamleden, medewerkers) en buiten de organisatie (klanten en gebruikers).

ONTWIKKELEN

De volgende stap is dat we samen gaan werken aan verbetering. Welke aanpak werkt het beste voor jou? Hoe gaan we dat vormgeven? Moeten we het zoeken in training, in events, of moeten we jou alleen helpen om de aanpak zelf te organiseren in je team of bedrijf? Na deze stap ligt er een helder plan van aanpak of programma waarin we jou ondersteunen richting het beoogde resultaat.

INCROWD

We kunnen samen alleen succesvol zijn als we er ook samen in zitten. Voor ons betekent dit dat we vanuit vertrouwen in elkaar in alle openheid moeten kunnen werken. Elkaar continu betrekken, op de hoogte houden en ons vrij voelen om alles met elkaar te bespreken, ook moeilijke onderwerpen. Die grondhouding mag je van ons verwachten en die verwachten we ook van jou.

DOEN

Verandering en verbetering ontstaat alleen als mensen die in gang zetten, als ze dingen gaan doen. Onze aanpak heeft daarom altijd een grote focus op het gedrag. Dingen doen, vaardigheden gebruiken en ervaren hoe die in de praktijk werken. Succes en resultaten zijn daarbij altijd het gevolg van veranderd en verbeterd gedrag.

BIJ LEDW

  • Anticiperen we op de toekomst, maar liever nog creëren we die samen met jou
  • Bouwen we samen aan jouw business
  • Werken we samen op het hoogste niveau
  • Focussen we op de positionering van jouw organisatie

WIE ZIJN WE VOOR JOU?

  • Het beste bedrijf op dit gebied
  • Echte partners, leuke mensen
  • Een antwoord op jouw vragen
  • Wakkerschudders / Devil’s Advocates
  • We’re in this together

streven naar het allerbeste

Wij van Laszlo & De Witte, zijn goed in samenwerking en verbinding. We willen dat jij profijt hebt van onze expertise en streven daarbij altijd naar het allerbeste. Voor jou en voor ons. Geen concessies. En daar moet je tegen kunnen, want we doen zeker niet de concessie om mee te praten.

de zere plek

Soms vindt men ons brutaal, los en wars van alles. We kunnen tegendraads zijn als dat helpt om de vinger op de zere plek te leggen. We ontregelen, schudden je wakker en teasen om uiteindelijk samen kansen en mogelijkheden te benutten.

Veel van onze opdrachtgevers waarderen ons relativeringsvermogen. We’re all in the Tupperware business, zeg maar.

Laat ons contact met je opnemen