Laszlo en De Witte in Rondje van de Zaak

Laszlo en De Witte in Rondje van de Zaak

Welke stappen nu zetten?

Laszlo en De Witte geven in Rondje van de Zaak hun mening in een ronde-tafel-sessie. Het initiatief, Rondje van de Zaak, komt van de Hospitalitist. Primaire vragen zijn onder andere: Waar willen bedrijven staan na de crisis en welke stappen moet je nu zetten in de Coronacrisis?

Naast deze ronde tafel delen we bij Laszlo & De Witte altijd onzde inzichten in verschillende blogartikelen, dus ook over de Coronacrisis.


Laszlo en De Witte in Rondje van de Zaak

 


Laszlo en De Witte in Rondje van de Zaak

 

#RONDJEVANDEZAAK

The Hospitalitist en haar partners geven een rondje van de zaak, in een modern jasje!

  • VERSCHILLENDE GRATIS WEBINARS
  • GEHOST DOOR BEKENDE PROFESSIONALS
  • VOOR JOUW PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
  • MAKKELIJK TE VOLGEN VANUIT HUIS

Sinds 2008 schenkt The Hospitalitist veel persoonlijke aandacht aan medewerkers in de hospitality sector. Maarten (CEO) zag destijds een kans om persoonlijke ontwikkeling op continue basis in te zetten. In teams bij service verlenende organisaties. Dit zorgt niet alleen voor ontwikkeling en verbetering van de mens. Het zorgt ook voor ontwikkeling van de organisatie.

Na 10 jaar is The Hospitalitist een snelgroeiend bedrijf dat niet alleen vaste teams van mensen bouwt bij gave locaties, maar ook de volledige persoonlijke ontwikkeling faciliteert aan alle talenten binnen deze teams door middel van training en coaching.