Randstad en LEDW

RANDSTAD Hoogstpersoonlijk, perfect tot in elk detail

De gastvrijheid van het Randstad hoofdkantoor is excellent en perfect en draagt bij aan het verbinden van mensen. Als wereldspeler in een mensenbedrijf wil Randstad een gastvrijheid bieden die past in de gewenste beleving van het bedrijf en die verwachtingen overtreft. ‘Wow! Dit is Randstad!’

een perfecte match

De vraag van Randstad was om voor hun hoofdkantoor een hospitality concept te ontwikkelen gericht op het realiseren van een ultieme gastbeleving. Laagdrempelig, gastvrij en passend bij een internationaal hoofdkantoor. Perfect in uitvoering, door een perfecte match tussen dienstverlening, omgeving en gedrag van de medewerkers.

zelf implementeren en borgen

In samenwerking met Randstad hebben we deze beleving gedefinieerd tot in de kleinste details. Denk daarbij aan het werken met state of the art hospitality systemen, een verbouwingsplan voor de ontvangstruimte tot een competentieprofiel en ontwikkelingsprogramma voor de hospitality medewerkers. De gewenste beleving is vertaald in een plan van aanpak waardoor Randstad de beleving zelf kan implementeren en borgen.

voorbeeldige gastbeleving

Randstad realiseert inmiddels een letterlijk voorbeeldige gastbeleving, waar veel hoofdkantoren van internationale organisaties jaloers op kunnen zijn.