We are on in sales

De afgelopen jaren kende de RAI periodes van snelle groei die een groot effect had op de capaciteit en bezetting van de eigen organisatie. Reden voor de RAI om vol te focussen op een stabiele basis en een omgeving te creëren waarin de commerciële kennis, werkwijzen en vooral ook resultaten volledig geborgd zijn.

een commercieel DNA

Vanuit deze focus ontstond de vraag of het mogelijk is om een commercieel DNA te ontwikkelen, met een manier van werken die stoelt op dezelfde basis, die niet leidt tot robotiseren van commerciële medewerkers en die automatisch wordt overgedragen op nieuwe teamleden. Kortom een commerciële grondhouding met een solide basis.

de zwarte band in sales

Inmiddels werken we samen in een meerjarenprogramma die medewerkers ontwikkelt van de basis tot het hoogste niveau in sales, ‘de zwarte band in sales’. Opgebouwd uit workshops, training en coaching biedt het programma voor elke medewerker een ontwikkelingsprogramma. Met een gezamenlijke basis voor iedereen, maar afgestemd op zijn of haar individuele behoeften.

toegevoegde waarde voor een CV

Resultaat van deze aanpak is onder andere dat sales effectiever en proactiever wordt door een solide borging in de praktijk, medewerkers efficienter en effectiever werken, met betere resultaten als gevolg. Naast commerciele resultaten brengen we ook waarde voor de medewerker, die in het developmentprogramma toegevoegde waarde voor een CV vindt.


RAI We are on in sales yellow belt LEDW

YELLOW BELT BINNEN

24-08-2019

ES en RHS zijn afgelopen jaar gestart met een 3-jarig sales trainingsprogramma via bureau Laszlo & De Witte. Afgelopen week hebben we jaar 1 afgerond met de Yellow Belt en samen de kickoff gedaan voor komend jaar, de Green Belt. Wij blijven ontwikkelen om van onze sales collega’s echte sales professionals te maken met een zwarte band in sales!

Karin Siderius
Manager RAI Hotel Services