De rode of de blauwe pil ?

De rode of de blauwe pil vormt een belangrijk gegeven in de film The Matrix. In The Matrix moet de hoofdpersoon, Neo, kiezen. Kiest hij de blauwe pil dan kiest hij om alles te laten zoals het is. Kiest hij echter rood dan gaat ie ‘all the way’, zonder te weten wat hem precies te wachten staat, maar in de wetenschap dat hij er beter uit gaat komen. ‘I show you how deep the rabbit hole goes’.

En die rabbit hole komt uit die andere klassieker, Alice in Wonderland. Door het konijn te volgen in de rabbit hole kiest Alice om al haar zekerheden overboord te gooien, de gebaande paden te verlaten en zich vol in het avontuur te storten.

red-bill-blue-pill-matrix

All the Way met Laszlo & De Witte

Werken met Laszlo & De Witte is doen als Alice, als Neo. Je weet waarnaar je zoekt, maar hoe je er komt…? Wil je met ons werken dan wordt het in ieder geval spannend, ontregelend, soms doodvermoeiend maar altijd ongelofelijk leuk. Op sommige momenten ben je de draad helemaal kwijt, maar uiteindelijk merk je dat we het beste in je boven halen. En het beklijft. Je komt er beter uit.

We show you how deep the rabbit hole goes. In de analyse van je probleem, maar ook in je kansen en mogelijkheden. Geen concessies en zeker niet ‘meepraten’. Liever tegendraads. Maar altijd in partnership. Als je voor ons kiest, dan kies je. Neem het risico in de wetenschap dat we elkaar vertrouwen. Samen tot het uiterste gaan in jouw kansen en mogelijkheden.

Down the rabbit hole. Gaan we all the way?

© Copyright - Laszlo en de Witte - KvK 61901423 – ING NL 15 INGB 0006 7140 90 – BTW NL854539669B01