Samen bouwen we aan jouw business Samenwerken op het hoogste niveau Echte partners, leuke mensen Een antwoord op jouw vragen We’re in this together

Laszlo & De Witte verbeteren commerciële resultaten voor en met bedrijven, waarin mensen het verschil maken.

Accelerator zijn tevreden gasten en klanten, die, verrast door de kwaliteit van de beleving, terugkomen en doorvertellen.
We gaan diep, down the rabbit hole, in oplossingen. Verbeteren van commerciele resultaten doen wij altijd samen met en in de organisatie van de klant zodat deze het later zelf kan doen, zonder onze hulp.

LEDW Sales Klantmanagement Incrowd

Bij LEDW

  • Anticiperen we op de toekomst, maar liever nog creëren we die samen met jou
  • Bouwen we samen aan jouw business
  • Werken we samen op het hoogste niveau
  • Focussen we op de positionering van jouw organisatie

Wie we zijn

  • Het beste bedrijf op dit gebied
  • Echte partners, leuke mensen
  • Een antwoord op jouw vragen
  • Wakkerschudders / Devil’s Advocates
  • We’re in this together

Streven naar het allerbeste

Wij van Laszlo & De Witte, zijn goed in Sales en Klantmanagement en in het verbeteren van commerciële resultaten. We willen dat jij profijt hebt van onze expertise en streven daarbij altijd naar het allerbeste in het verbeteren van commerciële resultaten. Voor jou en voor ons. Geen concessies. En daar moet je tegen kunnen, want we doen zeker niet de concessie om mee te praten.

De zere plek

Soms vindt men ons brutaal, los en wars van alles. We kunnen tegendraads zijn als dat helpt om de vinger op de zere plek te leggen. We ontregelen, schudden je wakker en teasen om uiteindelijk samen kansen en mogelijkheden te benutten. Veel van onze opdrachtgevers waarderen ons relativeringsvermogen. We’re all in the Tupperware business, zeg maar.

Goede teams

Goede bedrijfsresultaten zijn het gevolg zijn van goede teams. Hoe beter de teams en hoe tevredener elk teamlid, hoe hoger de performance en ook de klanttevredenheid. We werken daarom altijd met teams, aan duurzame oplossingen en langetermijndoelstellingen. Waar moet jouw team staan binnen 2 tot 3 jaar? Samen kijken naar de ideale teamsamenstelling, werving van de juiste teamleden, begeleiding, teamleiderschap en persoonlijk development van elk teamlid.

To Build a Great Sales Team, You Need a Great Manager