Laszlo & De Witte verbeteren commerciële resultaten voor en met bedrijven, waarin mensen het verschil maken. Dat is wie we zijn. Accelerator daarbij zijn tevreden gasten en klanten, die, verrast door de kwaliteit van de beleving, terugkomen en doorvertellen.

We gaan diep, down the rabbit hole, in oplossingen. Altijd samen met en in de organisatie van de klant zodat deze het later zelf kan doen, zonder onze hulp.

LASZLO DE WITTE WIE WE ZIJN

MARIEKE DE WITTE

Marieke is expert in sales en teamcoach. Gedurende haar brede loopbaan binnen onder andere Hilton, Golden Tulip Bedrijven, NH Hoteles, Performance Solutions en PPHE Hotel Group deed zij ervaring op als Assistant Front Office Manager, Regional Sales Manager, Senior Trainer/ Consultant en Regional HR Manager. Met altijd een duidelijke missie voor ogen: het verbeteren van gast-, medewerker- en klantgerichtheid en sales. Marieke is oprecht, inspireert de ander met haar energie en enthousiasme en neemt geen blad voor de mond als het aankomt op het geven van advies. Ongeacht of dit aan een persoon, een team of een organisatie is. Om uiteindelijk de ander de volgende stap te laten maken.

https://www.linkedin.com/in/mariekedewitte

MIHALY LASZLO

Mihaly is expert in sales en customer care. Hij begon zijn carrière met verschillende posities in de internationale hotellerie en was daarna lange tijd actief als salestrainer, totdat hij zich helemaal ging toeleggen op de ontwikkeling van sales en customer care. Hij behaalde NIMA diploma’s en deed opleidingen aan het ISAM.
Mihaly doet geen concessies aan kwaliteit en gaat altijd voor het uiterste. Je ontwikkelt jezelf niet omdat je een beetje beter wilt worden, maar omdat je uiteindelijk de beste wil worden in jouw tak van sport.

https://www.linkedin.com/in/mihalylaszlo